ΔΙΑΤΡΗΤΑ 

Διάτρητα υφάσματα σκίασης. Επιλέξτε το πόσο επιθυμείτε να βλέπετε έξω από τον χώρο σας μέσα από διαφορετικούς τύπους υφασμάτων, ποικιλία διατρήσεων και πλέξεων. Η συλλογή διάτρητων υφασμάτων έχει εφαρμογή σε συστήματα σκίασης όπως roller, panel & vertical. Είναι δημοφιλής τόσο σε επαγγελματικούς όσο και οικιακούς χώρους λόγω της μακροζωίας της, της ανθεκτικότητας της, του design, όπως και των υψηλών προδιαγραφών των υφασμάτων.

Screen – Διάτρητα Υφάσματα

Η πλήρης γκάμα διατρήσεων Screen, Screen Ombra 1%, 3%, 5%, Linen 5%, Reflection 3%, Metallic 4% είναι διαθέσιμη σε διάφορους χρωματισμούς και πλέξεις. Μας προσφέρουν την πλέον ποιοτική σκίαση συνδυάζοντας τον προσανατολισμό του κτηρίου και την βαθμίδα διάτρησης, ενώ ταυτόχρονα μας επιτρέπουν να έχουμε επαφή με το εξωτερικό περιβάλλον.

Απόλυτα οικολογικός ο τρόπος παραγωγής των υφασμάτων, αντιβακτηριδιακά, δεν περιέχουν μόλυβδο ή άλλα τοξικά στοιχεία όπως φορμαλδεΰδη κ.α. και μας προσφέρουν την μέγιστη UV προστασία. Επιπλέον φέρουν πιστοποιητικό για βραδυφλεγούς υφάσματος. Κατάλληλα για συνθήκες υγρασίας.

Ο καθαρισμός των διάτρητων υφασμάτων γίνεται με υγρό καθαρό πανί τοπικά στην λερωμένη επιφάνεια ενώ η συντήρησή τους με ηλεκτρική σκούπα σε χαμηλή βαθμίδα

Επικοινωνήστε μαζί μας

για περισσότερες πληροφορίες

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

και λάβετε όλα τα νέα και τις προσφορές μας