Οι διπλές ρολλοκουρτίνες, μας προσφέρουν την επιθυμητή σκίαση, την επαφή με το εξωτερικό περιβάλλον και την μοναδική αίσθηση ιδιωτικότητας του χώρου με μια απλή περιστροφή. Δύο υφάσματα που κινούνται ταυτόχρονα δημιουργώντας ένα κομψό εφέ σε κάθε χώρο που θα τοποθετηθούν. Κατασκευασμένα με ύφασμα σκίασης και συσκότισης με ενδιάμεσο διάτρητο μπορούν να δώσουν απόλυτο έλεγχο στη σκίαση του χώρου. Το σημαντικό κριτήριο είναι το πλάτος της ρίγας του υφάσματος σε συνάρτηση με το ύψος που θέλετε να καλύψετε έτσι ώστε να αποφύγετε την ζαλάδα και να τονίσετε τον χώρο σας ακριβώς όσο πρέπει.

Η μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και ο σχεδιασμός τους θα ταιριάξουν με οποιοδήποτε στυλ διακόσμησης. Διαθέσιμες συλλογές υφασμάτων σε Small, Large, X-large, αλλά και XX-large πλάτος ρίγας θα σας βοηθήσουν για την τέλεια επιλογή.

Δύο στρώσεις υφάσματος κινούνται δίπλα-δίπλα, στις οποίες τοποθετούνται οριζόντιες διαφανείς ρίγες. Το ύφασμα διπλού στρώματος μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε τούλι όσο και σε μορφή ήλιου μετακινώντας το πάνω και κάτω. Αυτό είναι το σήμα κατατεθέν της Zebra στον κόσμο των ρολών, ενός σύγχρονου στιλ με τη μορφή ενός υπάρχοντος καλύμματος παραθύρων.

Υφάσματα  υψηλών προδιαγραφών για αντοχή στη φθορά.

Χειροκίνητα ή με την ύπαρξη ηλεκτρικού μοτέρ είναι η καλύτερη επιλογή για τον χώρο σας.

 

Διαθέσιμα σε πλάτος μέχρι και 300cm.

Επικοινωνήστε μαζί μας

για περισσότερες πληροφορίες

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

και λάβετε όλα τα νέα και τις προσφορές μας