Σχετικά με εμάς

Είμαστε μια εταιρεία κατασκευής συστημάτων σκίασης που παράγει και πουλά υψηλής ποιότητας και πολυτελείς συλλογές υφασμάτων και υλικών που σήμερα καλύπτουν παράθυρα σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Όλες οι προσπάθειές μας κατευθύνονται στο να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας, δεν λαμβάνουν ποτέ λιγότερα από αυτά που τους έχουν υποσχεθεί.

Αυτό φαίνεται στη στάση όλων των συνεργατών και προμηθευτών μας, όπου συνεχώς να υπερβαίνουμε τις προσδοκίες των πελατών μας.

Η ανάπτυξη νέων σχεδίων υφασμάτων είναι πάθος για την biostor.

 Η δημιουργία μιας συναρπαστικής νέας συλλογής προϊόντων, για κάθε εποχή που θα ευχαριστήσει τους πελάτες μας, είναι το ζητούμενο για εμάς.

Σχεδιάζουμε

Θα ξεπεράσουμε τις προσδοκίες σας με ειδικά κατασκευασμένα υφάσματα και υλικό, χρησιμοποιώντας τις τελευταίες χρωματικές τάσεις με υποδειγματική εξυπηρέτηση. Αυτό σημαίνει ευελιξία εκεί που την χρειάζεστε.

Αποθέματα

Σε κάθε τοποθεσία μας μπορείτε να βρείτε απόθεμα από τα υφάσματα που διαθέτουμε τόσο για δειγματισμό όσο και άμεση παράδοση

Εξυπηρέτηση

Η ευέλικτη εξυπηρέτηση είναι απαραίτητη για να χτίσουμε σχέσεις με τους πελάτες μας. Η ομάδα πωλήσεων και εξυπηρέτησης των πελατών μας είναι πολύγλωσση και πρόθυμη να σας βοηθήσει με όποιες ερωτήσεις μπορεί να έχετε.

Σχεδιάστε μαζί μας

Διακρινόμαστε δίνοντάς σας την ευκαιρία να σχεδιάσετε μαζί μας! Έχετε μια συγκεκριμένη ιδέα για έναν τύπο καλύμματος παραθύρου ή έναν τύπο υφάσματος, αλλά δεν είστε σίγουροι πώς να το αναπτύξετε; Έχουμε όλες τις δεξιότητες για να σας βοηθήσουμε. Μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε τη διαφορά! Εάν μια συλλογή δεν έχει το χρώμα της επιλογής σας, μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας προϊόν κατά παραγγελία, έναντι μιας αποδεκτής ελάχιστης ποσότητας παραγγελίας.

Είμαστε μια αληθινή εταιρεία.

 

Biostor 

Παύλος Βακαλόπουλος

Επικοινωνήστε μαζί μας

για περισσότερες πληροφορίες

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

και λάβετε όλα τα νέα και τις προσφορές μας