Κλασική εξωτερική ρολοκουρτίνα

Μια κλασική εξωτερική ρολοκουρτίνα έχει σταθερούς πλευρικούς οδηγούς, αλλά διατίθεται επίσης με τεντωμένο ατσάλινο σύρμα για να λειτουργεί ως οδηγός για το ύφασμα. Αυτός ο τύπος είναι λιγότερο κατάλληλος όταν χρησιμοποιείται σε μεγάλα υψόμετρα, όπως πολυκατοικίες, καθώς οι ισχυροί άνεμοι μπορεί να προκαλέσουν την ανατροπή της κάτω ράβδου

Προσφέρουμε κεντρικό έλεγχο για μεγαλύτερη άνεση

Ένα κεντρικό σύστημα με τηλεχειριστήριο θα σας δώσει τη δυνατότητα να απολαύσετε πλήρως το σπίτι ή το διαμέρισμά σας. Ένα τηλεχειριστήριο ή ένα απλό smartphone είναι το μόνο που χρειάζεστε για να βρείτε τη γαλήνη και την άνεσή σας.

 

Εξωτερικές ηλεκτρικές ρολοκουρτίνες

Οι ηλεκτροκίνητες εξωτερικές ρολοκουρτίνες είναι το πρώτο βήμα για να κάνετε τη ζωή
στο σπίτι πιο άνετη.
Προστατεύουν το σπίτι από τον ήλιο αλλά και την ιδιωτικότητα σας

Κάθε φορά που ο αισθητήρας ήλιου ανιχνεύει μια απότομη αύξηση της θερμοκρασίας, οι εξωτερικές ρολοκουρτίνες σας θα χαμηλώνουν αυτόματα για να διατηρήσουν τη βέλτιστη θερμοκρασία μέσα στο σπίτι σας.

Οι κάθετες εξωτερικές περσίδες είναι επίσης γνωστές ως σκίαστρες ρολού εξωτερικού χώρου ή περσίδες εξωτερικών παραθύρων.

Μπορούν να τοποθετηθούν σε παράθυρα, παράθυρα προεξοχής ή πέργκολες για περισσότερη άνεση στο εσωτερικό του σπιτιού σας. Φιλτράρουν το φως στο σπίτι και κρατούν έξω την υπεριώδη ακτινοβολία. Το πανί που κινείται ηλεκτροκίνητα κατά μήκος 2 σιδηροτροχιών οδηγών αθόρυβα σε οποιαδήποτε επιθυμητή θέση, χειριστείτε τις από απόσταση.

 

Πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο για περισσότερες πληροφορίες και τεχνικά χαρακτηριστικά

 

Εξωτερικά Roller

Επικοινωνήστε μαζί μας

για περισσότερες πληροφορίες

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

και λάβετε όλα τα νέα και τις προσφορές μας