Ξύλινες Περσίδες

Το κλασσικό είναι πάντα chic

Ο πιο ζεστός και κλασσικός τρόπος σκίασης, οι οριζόντιες ξύλινες περσίδες χειροκίνητες ή ηλεκτροκίνητες, διακρίνονται για την κομψότητα, την καλαισθησία αλλά και την ιδιότητά τους να εναρμονίζονται απόλυτα με οποιοδήποτε διακοσμητικό ύφος. 

Επιπλέον με τον νέο χειροκίνητο μηχανισμό 50mm η λειτουργία της περσίδας γίνεται άνετα και ομαλά ακόμα και σε μεγάλες επιφάνειες απαλλάσσοντας μας από το βάρος του ξύλου.

Οι αμέτρητοι συνδυασμοί ξύλου και τρέσας (25mm, 50mm & 65mm) παντρεύουν τα χρώματα με μοναδικό τρόπο, ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς.

Επιπλέον είναι διαθέσιμες και με σκαλιέρα κορδονιού.

Συνδυάζονται με μηχανισμό (25mm & 50mm), Classic (50mm), ηλεκτρικούς μηχανισμούς Somfy Wifi.

Χειριστείτε τις περσίδες μέσω εφαρμογής, ενός προγράμματος ή φωνητικής εντολής. Ακόμα και ο συνδυασμός του θερμοστάτη με το ηλιακό φως, για να ανέβουν τα στόρια και να δυναμώσει η θέρμανση με μία μόνο εντολή είναι δυνατός. Με την κατάλληλη εφαρμογή, μαζί με τα προαναφερθέντα χαρακτηριστικά για χρονοδιακόπτη και θερμοστάτη, έχετε την δυνατότητα προγραμματισμού στα στόρια ώστε να ανοίγουν και να κλείνουν αυτόματα εάν αλλάξει η θερμοκρασία του δωματίου, εάν κάποιος εισέλθει στο δωμάτιο ή αν κλείσει μια πόρτα -μέσω αισθητήρων θερμοκρασίας, κίνησης ή διεπαφής στο σύστημα.

Τα σκίαστρα και οι περσίδες μπορούν ακόμη να συνδυαστούν με αισθητήρες φωτός, οι οποίοι τα ανεβάζουν ή τα κατεβάζουν ως απόκριση στο φως.

Στην περίπτωση ορισμένων περσίδων με πηχάκια, ένας αισθητήρας μπορεί να αλλάξει τη γωνία των πηχών ανάλογα με την ποσότητα του ηλιακού φωτός που μπαίνει στο δωμάτιο.

 

 

 

 

 

Ξύλινες Περσίδες με αυτοματισμό Somfy και χειριστήριο με δυνατότητα περιστροφής της περσίδας από κεντρικό εντολέα

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

για περισσότερες πληροφορίες

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

και λάβετε όλα τα νέα και τις προσφορές μας