Τα πάνελ / οι επάλληλοι μηχανισμοί προσφέρουν μια υπέροχη σύγχρονη εμφάνιση που συμπληρώνει τέλεια τα μεγαλύτερα παράθυρα. Εκτός από ευέλικτο σύστημα σκίασης, αυτές οι περσίδες μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως χωρίσματα ή διαχωριστικά δωματίων, προσθέτοντας μια σύγχρονη ανατολίτικη ατμόσφαιρα σε κάθε σπίτι. Ρίξτε μια ματιά και βρείτε ένα στυλ που ταιριάζει στον προσωπικό σας χώρο. Οι επάλληλοι μηχανισμοί αναφέρονται επίσης ως ιαπωνικές περσίδες, περσίδες συρόμενων πάνελ ή συστήματα ολίσθησης πάνελ.

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΧΩΡΟΥ

Ενώ τα μεγάλα κατακόρυφα πάνελ δημιουργούν μια αίσθηση απλοποιημένου στυλ, το έξυπνο σύστημα τροχιάς μας επιτρέπει να στοιβάζονται εύκολα όταν οι περσίδες είναι ανοιχτές, ελαχιστοποιώντας έτσι τις απαιτήσεις χώρου. Είναι ευέλικτα και μπορούν να ανοίξουν από δεξιά, αριστερά ή με χωρισμένη στοίβα.

ΟΜΑΛΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ

Ιδανικά για μεγάλο παράθυρο, πόρτα ή ως κομψό διαχωριστικό δωματίου, τα Πάνελ της Biostor είναι μια κομψή εναλλακτική στα κάθετα στόρια. Κατασκευασμένα από επίπεδα υφασμάτινα πάνελ, είναι ελαφριά και εύχρηστα, λόγω του απλού συστήματος τροχιάς κεφαλής τους.

ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ

Τα καλύτερα Ευρωπαϊκά υφάσματα της Biostor είναι σχεδιασμένα για να ταιριάζουν σε πολυάσχολες οικογένειες και να καλύπτουν τις ανάγκες σας για φως, λάμψη, θερμότητα και ιδιωτικότητα. Υπάρχει επίσης μια σειρά από υφάσματα με χαμηλή περιεκτικότητα σε VOC (Volatile Organic Compound) για όσους είναι ευαίσθητοι στη μυρωδιά των υφασμάτων. Μπορείτε εύκολα να τα φροντίσετε και να τα καθαρίσετε γιατί είναι ανθεκτικά στη σκόνη, πολλά υφάσματα επεξεργάζονται με το DURAGUARD® Fabric Protector, το οποίο απωθεί αποτελεσματικά τους περισσότερους παράγοντες που προκαλούν λεκέδες.

Επικοινωνήστε μαζί μας

για περισσότερες πληροφορίες

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

και λάβετε όλα τα νέα και τις προσφορές μας