Τεχνική Περιγραφή Περσιδών Αλουμινίου

Οι οριζόντιες Περσίδες για σκιασμό των παραθύρων είναι από αλουμίνιο χρώματος δική σας επιλογής.
Σύμφωνα με το δείγμα του χρωματολογίου μας  πλάτος περσίδας 16mm, 25mm, 50mm & μήκος όσο το άνοιγμα κάθε παραθύρου, το πάχος του αλουμινίου των Περσίδων είναι 0,18mm – 0,21mm – 0,23mm.
Το πανωκάσι που βρίσκεται ο μηχανισμός λειτουργίας θα είναι από αλουμίνιο χρώματος όπως οι Περσίδες. H λειτουργία των φύλλων (μάζεμα – άπλωμα) των Περσίδων θα γίνεται με ανοξείδωτους μηχανισμούς συνδεμένοι με μια ράβδο περιστροφής. Τα κορδόνια των Περσίδων θα είναι του ίδιου χρωματισμού.
Το μπαστούνι θα είναι από σκληρή ανθεκτική πλαστική ύλη άριστης ποιότητας.
Τα φύλλα είναι βαμμένα από ηλεκτροστατική βαφή φούρνου μεγάλης αντοχής από την ηλιακή ακτινοβολία. Το αντίβαρο & ο οδηγός θα φέρουν στις δύο άκρες τους πλαστικές τάπες.

Η πρώτη ύλη είναι ευρωπαικών εργοστασίων.

Η επιμέτρηση γίνεται σε m2 όψεως τοποθετημένου τεμαχίου Περσίδων. Ελάχιστη μονάδα  μέτρησης θεωρείται η διάσταση 1m x 1m.
Η πείρα μας & η συνεργασία μας με μεγάλες επώνυμες επιχειρήσεις καθώς & δημόσιους οργανισμούς, είναι η εγγύησή μας.
Για την καλή λειτουργία των οριζόντιων Περσίδων παρέχεται εγγύηση.

Aναζητάτε το σωστό σύστημα σκίασης για τα παράθυρά σας;

Μια περσίδα αλουμινίου όχι μόνο σας προστατεύει αξιόπιστα από το έντονο ηλιακό φως και τους υπερθερμασμένους εσωτερικούς χώρους, αλλά εγγυάται επίσης ένα βέλτιστο κλίμα δωματίου.

Ευέλικτη εναλλακτική λύση για το ρολό

Στη Biostor, θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία μοντέλων περσίδων αλουμινίου για εσωτερική χρήση: περσίδες για παράθυρα και πόρτες, για συστήματα εξωτερικής μόνωσης και φινιρίσματος ή μια καθαρή κομψή ερμηνεία του κλασικού.
Το δοκιμασμένο μοντέλο της περσίδας αλουμινίου διατίθεται και σε ειδικά σχήματα, για παράδειγμα για κεκλιμένες γυάλινες επιφάνειες σε αετώματα.
Το μοντέλο για παράθυρα και προσόψεις με διπλά τζάμια θα σας πείσει με την απλή του εγκατάσταση σε συστήματα διαχωριστικών τοίχων και μέσω της βέλτιστης θερμότητας, του οπτικού απορρήτου και του ελέγχου της αντανάκλασης, με τέλεια θέα προς τα έξω ταυτόχρονα.

Το μοντέλο Pure S εντυπωσιάζει με το στυλ του με κλιμάκωση, επαναφέροντας την ιδέα της περσίδας αλουμινίου στα βασικά. Χάρη στα εύκολα προσαρτώμενα στηρίγματα σύσφιξης, η εγκατάσταση είναι δυνατή απευθείας στο παράθυρο χωρίς τρυπάνι.
Οι εσωτερικές περσίδες είναι μια ωραία εναλλακτική της κλασικής περσίδας και ένα αποτελεσματικό σύστημα σκίασης για μεγάλες επιφάνειες παραθύρων. Ενώ μια περσίδα μπορεί να μετακινηθεί μόνο πάνω και κάτω, η περσίδα αλουμινίου μπορεί να ρυθμίσει με ευελιξία την ποσότητα του ηλιακού φωτός που εισέρχεται – ακριβώς όπως σας αρέσει.

Διαφορετικά συστήματα ελέγχου κάνουν την περσίδα αλουμινίου σας ένα πραγματικό πολυχρηστικό που δεν αφήνει τίποτα να είναι επιθυμητό από άποψη ευκολίας. Επιλέξτε ανάμεσα σε κλασική χειροκίνητη λειτουργία χρησιμοποιώντας κορδόνι, ράβδο κλίσης, σφαιρική αλυσίδα ή μανιβέλα.
Εναλλακτικά, κάντε την αλουμινένια περσίδα σας για αύριο σήμερα:
Χρησιμοποιώντας έναν ενσωματωμένο κινητήρα μπορείτε να ελέγξετε άνετα την περσίδα αλουμινίου Biostor μέσω smartphone. Μια ενσωματωμένη κλειδαριά ασφαλείας για παιδιά εμποδίζει τα μικρά σας να περιορίζονται στην επιθυμία τους να παίξουν. Θα θέλατε να ελέγχετε το φως του ήλιου στο σπίτι σας ανάλογα με την ώρα της ημέρας, ακόμα και όταν δεν είστε στο σπίτι; Με τα συστήματα ελέγχου biostor, έχετε πάντα στη διάθεσή σας τις τέλειες λύσεις Smart Home – είτε μέσω απλής μετασκευής, είτε κατά τη διάρκεια εργασιών ανακαίνισης είτε σε νέα κτίρια. Ελέγξτε τα στόρια σας άνετα και άνετα μέσω της εφαρμογής στο tablet και το smartphone σας.

Επιτρέπουν ακριβώς όσο φως χρειάζεστε στα δωμάτιά σας, είτε εργάζεστε είτε απλά χαλαρώνετε. Επιπλέον, η περσίδα αλουμινίου εξασφαλίζει αποτελεσματικό οπτικό απόρρητο και έλεγχο της αντανάκλασης, εξασφαλίζοντας την καλύτερη θέα στο εξωτερικό και προστατεύοντας από τα αδιάκριτα βλέμματα.
Χάρη στη μεγάλη γκάμα χρωμάτων, η περσίδα αλουμινίου λούζει τα δωμάτιά σας με ευχάριστο φως ως λειτουργική διακόσμηση παραθύρων. Καθώς το αλουμίνιο είναι ένα εξαιρετικά στιβαρό και ανθεκτικό υλικό, μπορείτε να συνεχίσετε να το απολαμβάνετε για τα επόμενα χρόνια.

Επικοινωνήστε μαζί μας

για περισσότερες πληροφορίες

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

και λάβετε όλα τα νέα και τις προσφορές μας