Η καλόγουστη και κομψή εσωτερική διακόσμηση βρίσκει μια ελκυστική και λειτουργική εφαρμογή στα παράθυρα, τις οριζόντιες περσίδες Optima. Πέρα από την εξελιγμένη σχεδίαση και τα υψηλής ποιότητας μηχανικά μέρη Optima, προσφέρεται μία μεγάλη γκάμα μοντέρνων αποχρώσεων καθώς και πολυάριθμα σχέδια, για έντονο παιχνίδι με το φως και τη σκιά στα παράθυρά σας.

Οι περσίδες Optima διατίθενται σε απλά φύλλα αλουμινίου πλάτους 16, 25 mm αλλά και σε διάτρητα φύλλα αλουμινίου πλάτους 16 και 25 mm. Σχεδιασμός Οι μηχανισμοί αποτελούνται από μπαστούνι – κορδόνι, μπαστούνι πολλαπλής χρήσης ή μοτέρ.

Η ανύψωση των φύλλων γίνεται μέσω καστάνιας σύμπλεξης-αποσύμπλεξης του κορδονιού και η αλλαγή γωνίας με περιστροφή του μπαστουνιού. Ο πάνω οδηγός (ανωκάσι) είναι μεταλλικός προβαμμένος, διαστάσεων 25x24mm. Ο κάτω οδηγός (κατωκάσι) είναι μεταλλικός προβαμμένος, διαστάσεων 19,5x10mm. Τα φύλλα αλουμινίου κατασκευάζονται από ειδικό κράμα, έχουν πλάτος 16 και 25mm και είναι βαμμένα με διπλή ακρυλική βαφή φούρνου. Τα πλαϊνά καπάκια των οδηγών είναι πλαστικά ημιδιαφανή και το μπαστούνι διάφανο ακρυλικό. Οι σκαλιέρες και ταινίες κορδονιών ανάρτησης είναι από Nylon 1,4mm, με διπλές σταυρωτές κλωστές επικάθησης φύλλων. Τα στηρίγματα είναι μεταλλικά γαλβανισμένα, ελεύθερης στήριξης σε τοίχο ή οροφή, με μοχλό ασφαλείας τύπου Γ.

Περσίδες Αλουμινίου Δειγματολόγιο

Περσίδες Light

Περσίδες Αλουμινίου

Επικοινωνήστε μαζί μας

για περισσότερες πληροφορίες

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

και λάβετε όλα τα νέα και τις προσφορές μας