ΔΙΑΤΡΗΤΑ

Διάτρητα υφάσματα σκίασης. Επιλέξτε το πόσο επιθυμείτε να βλέπετε έξω από τον χώρο σας μέσα από διαφορετικούς τύπους υφασμάτων, ποικιλία διατρήσεων και πλέξεων. Η συλλογή διάτρητων υφασμάτων έχει εφαρμογή σε συστήματα σκίασης όπως roller, panel & vertical. Είναι δημοφιλής τόσο σε επαγγελματικούς όσο και οικιακούς χώρους λόγω της μακροζωίας της, της ανθεκτικότητας της, του design, όπως και των υψηλών προδιαγραφών των υφασμάτων.

ΜΟΝΟΧΡΩΜΑ

Μονόχρωμα υφάσματα σκίασης. Επιλέξτε το χρώμα και την υφή που σας ταιριάζει μέσα από τις συλλογές μονόχρωμων υφασμάτων και κάντε μοναδικούς συνδυασμούς στον χώρο σας. Διαθέσιμα σε πλάτος από 200cm μέχρι και 300 cm.

ΣΥΣΚΟΤΙΣΗΣ

Υφάσματα πλήρους συσκότισης. Επιλέξτε το χρώμα και την υφή που σας ταιριάζει και κρατήστε το φως έξω από τον χώρο σας. Δυνατότητα εφαρμογής ακόμα και σε χώρους με αυξημένη υγρασία. Διαθέσιμα σε πλάτος από 200cm μέχρι και 300 cm.

ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ

Υφάσματα με minimal σχέδια σε ποικίλες αποχρώσεις έρχονται να ντύσουν τον χώρο σας. Επιλέξτε την προσωπικότητα και το στυλ που σας ταιριάζει. Διαθέσιμα σε πλάτος μέχρι και 300 cm.

ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ

Υφάσματα πολυτελείας από την σειρά Luxury. Επιλογές μέσα από τα ειδικά υφάσματα Trevira σύμφωνα με την απαλότητα και την υφή τους. Διαθέσιμα σε πλάτος μέχρι και 300 cm.

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ

Υφάσματα οικολογικής υφής φτιαγμένα στην πλειοψηφία τους από φυσικά υλικά δίνουν μια διαφορετική νότα στην καθημερινότητά σας. Διαθέσιμα σε πλάτος από 230cm μέχρι και 300 cm.

Δείτε κάποια από τα υφάσματα μας και αντλήστε έμπνευση για τον δικό σας χώρο

Κατάλογος υφασμάτων

Δείγματα 1

Δείγματα 2 

Επικοινωνήστε μαζί μας

για περισσότερες πληροφορίες

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

και λάβετε όλα τα νέα και τις προσφορές μας